Novigrad


Booze and Blues Novigrad

U sklopu prekrasnog hotela Nautica u Novigradu, uz najsuvremeniju nautičku marinu u Hrvatskoj, svoja vrata otvorio je i Booze and Blues bar.
Nakon što je svojim zaraznim ritmovima odavno osvojio srca Zagrepčana, spreman je svojom ponudom obogatiti ljetnu sezonu i učiniti klupsku scenu Istre još primamljivijom.

Koncept Booze and Bluesa zamišljen je kao lanac barova/clubova koji će svojom jedinstvenom ponudom i uslugom postati sinonim za uživanje i zabavu. Drugi po redu otvoren Booze and Blues bar, u novigradskoj marini, koja čuva bogatu tradiciju grada, duboko vezanu uz more, nastavit će uspješno poslovanje kultnog zagrebačkog bara. Svi obožavatelji booze, blues, jazz i soul ritmova moći će uživati u svirkama uživo, mnogobrojim koncertima te američkoj kuhinji koja se savršeno stapa u blues koncept i predstavlja novitet u ponudi Booze and Bluesa. Zanimljiv glazbeni program upotpunit će jedni od najpoznatijih glazbenika iz regije i svijeta u domeni bluesa, jazza i soula, koji će zasigurno privući i osvojiti zaljubljenike u vrhunsku glazbu i inspirativne ritmove.

Za impresivno i zanimljivo uređenje bara zaslužan je arhitekt Mario Waldgoni, koji je prostor uredio po uzoru na američke blues i jazz klubove. Osim interijera koji će vas oduševiti, zaljubit ćete se u pogled s ljetne terase Booze and Blues bara, koja se nalazi na samoj obali mora u prekrasnom novigradskom zaljevu i prostire se na čak 200m2. Glavni aduti bara su vrhunski glazbeni program, zanimljiva gastronomska ponuda i more.

Pronašli smo sve za savršenu ljetnu zabavu, na vama je da dođete i uvjerite se sami.

Adresa: Sveti Anton 15, 52 466 Novigrad
Telefon: 052/600-456
E-mail: info@booze-and-blues.com


2017 BOOZE AND BLUES © ALL RIGHTS RESERVED. Impressum